arrow1 Acasă arrow1 Studenți arrow1 Cazare  
EN


NOUTÄȚI
LEGĂTURI RAPIDE
e-Sims - programul pentru gestiunea scolaritatii BlackBoard - aplicatia pentru invatamant la distanta oferita de MediaEc Bazele de date APA - acces la articole si publicatii 
                    stiintifice
Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi 360.uaic.ro - Noutati la UAIC ALUMNI - Fundatia absolventilor UAIC
Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului Colegiul Psihologilor din Romania Despre orasul Iasi
Cazare pentru anul universitar 2017-2018

Regulament de cazare

Vă rugăm să citiți regulamentul de cazare, care face parte din Regulamentul serviciilor pentru studenți (pag. 33-53), pe care îl puteți consulta de pe site-ul universității.

Documente utile

Pre-cazări

1. 
Studenții, masteranzii și doctoranzii, care solicită obținerea unui loc de cazare în căminele universității pentru anul universitar 2017-2018, în perioada 31 martie – 31 mai 2017 se vor înscrie pe tabelele de precazare ce se află la șefii de an.
Conform art. 36 din Regulamentul de cazare (din cadrul Regulamentului serviciilor pentru studenți): "studenții care nu completează tabelul de cazare, se consideră, din oficiu, că nu solicită un loc în căminele studențești".
2.  Studenții care solicită cazare pe criterii medicale, sociale sau alte criterii (inclusiv caz surori sau soră/frate) și studenții familiști se vor înscrie pe tabele, dar își vor depune și dosare, după cum urmează:
 • dosarele pentru cazare pe criterii medicale, sociale sau alte criterii (inclusiv caz surori sau soră/frate) (art. 14 și art. 24 din regulamentul de cazare) se vor depune la cam D 207, corp D, parter, în perioada 2 mai - 31 mai 2017;
 • dosarele pentru studenții familiști se vor depune la Direcția Servicii Sociale Studențești (DSSS) (căminul C12 – complex studențesc Codrescu cam 5 – parter) în perioada 2 mai – 23 iunie 2017 - art. 37 din regulamentul de cazare.

Lista actelor pentru fiecare categorie de dosar se găsește pe site-ul facultății și la avizierul facultății.

Alte informații mai puteți afla:

 

Actualizat: 30 martie 2017
© Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației